Shortcut Post utser Pia Berglund till VD och får beställningar värda 2 Mkr

- Det är jätteroligt att ha fått den här möjligheten att driva och utveckla arbetet vi redan påbörjat på Shortcut Post. Min vision är att bygga Stockholms mest efterfrågade efterbearbetningsbolag. Jag vill samla på mig de bästa teamen i branschen för att kunna ge våra kunder bästa möjliga kvalitet, säger Pia Berglund, som tillträder som VD för Shortcut Post den 1 augusti 2017.

Se hela nyheten här.

Pia Berglund har tidigare haft en befattning som produktionschef i bolaget sen 2012 och kommer dessförinnan från produktionsbolaget Eyeworks. Hon efterträder Anders Brinck, som kommer att lägga ytterligare fokus på rollen som koncernchef. Pia utsågs även till styrelsesuppleant i SMG vid årsstämman den 23 maj.

Beställningarna om ca 2 Mkr avser efterbearbetning och kommer från svenska produktionsbolag. Produktion väntas pågå mellan Q2 och Q4 2017, med en relativt jämn fördelning mellan kvartalen. De nya beställningarna, tillsammans med den höga orderingången i bolaget de senaste månaderna, innebär att Shortcut Post förväntas öka sin omsättning med omkring 50% under 2017. 2016 omsatte bolaget 8 Mkr.